Колишнього міністра Норвегії Свейна Людвигсена засуджено до п'яти років в'язниці за сексуальне насильство над трьома чоловіками.

Суд визнав, що 72-річний Людвигсен зловживав своїм положенням губернатора регіону і скористався уразливим станом трьох молодих людей.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами трьох чоловіків, яким зараз 25, 26 та 34 роки, у період з 2011 по 2017 рік Людвигсен запропонував їм житло в обмін на сексуальні послуги. Всі троє перебували у вкрай скрутному фінансовому становищі і зверталися до губернатора за допомогою.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

При цьому наголошується, що одним із потерпілих на момент зґвалтування було всього 17 років, а в іншого спостерігався "легкий розумовий розлад". Варто зазначити, що сексуальне насильство відбувалося, у тому числі, і в кабінеті Людвигсена.

Екс-міністра зобов'язали виплатити жертвам компенсацію у вигляді $ 87 000. На суді Людвигсен заперечив звинувачення і стверджував, що займався сексом тільки з один з трьох чоловіків і за взаємною згодою.

Політик був міністром риболоводства з 2001 по 2005 рік і губернатором Тромсе з 2006 по 2014 рік.

Нагадаємо, працівницю Верховної Ради знайшли мертвою.

Раніше Знай.uа повідомляв, київський вчитель розбестив 5 дітей і покінчив з собою.

Також Знай.uа писав, у Києві маніяк поглумився над молодою дівчиною дивним способом.