Потужний вибух прогримів в торговому центрі біля міста Форт Ладердейл в південній Флориді. Про це повідомляє телеканал ABC News.

Зазначається, що інцидент стався в суботу, 6 червня.

"Вибух стався в торговельному центрі The Fountains в районі Плантейшн, неподалік від містечка Форт Ладердейл", - сказано в повідомленні.

На відео і фотографіях, зроблених з вертольота, видно, що одна з будівель повністю зруйнована, ще в одній, в якій був розташований фітнес-центр, вибило вікна.

Інформація про кількість жертв поки не надходила, в той же час повідомляється про велику кількість постраждалих на місці події.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

За попередніми даними, вибух стався через витік газу.

Повідомляється, що в результаті події постраждали 23 людини, у тому числі і неповнолітній. При цьому двоє постраждалих у важкому стані.

Нагадаємо, в KFC прогримів потужний вибух, стеля впала просто на людей: є жертви.

Як повідомляв Знай.uа, похід до стоматолога обірвав життя юної українки: впала в кому прямо в кріслі.