Виверження вулкану в Італії може запустити механізми, які погублять усе живе на Землі.

На острові Страмболі, що в Італії, над вулканом з’явився густий дим. Уфологи б’ють на сполох – вони вважають, що це сигнал до відродження смертельної планети Нібіру.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Річ у тім, що дослідження недр Землі призвело до виявлення ядра, яке, можливо, насправді є планетою, яка у призначений час вилупиться з Землі, як курча з яйця. Тоді, на думку експертів, нашій планеті настане кінець.

Уфологи застерігають скептиків від глузувань. Вони впевнені, що критичний час настав – Нібіру вже набрала сили і її народження знаходиться на завершальній стадії.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Саме 12 липня, на свято Петра і Павла, двох найвідоміших апостолів Ісуса Христа, на нас чекає завершення нашого земного життя. Тоді станеться Армагеддон, а виверження вулкану – це предвісник нашої скорої загибелі.

Втім, раз ми вже заговорили про біблійний сюжет, то згадаємо святого Августина: настане не кінець, а переродження цього світу. Тож, можливо, не варто аж надто сильно панікувати.

Нагадаємо, що Вольф Мессінг напророкував Третю світову

Як повідомляв Знай.uа, Нібіру згоріла від Сонця чи готується до фатального удару

Знай.uа писав, що Маск попередив людство про Апокаліпсис

https://www.youtube.com/watch?v=RMCu3xCyhEQ