В Австрії член ультраправої "Партії свободи" та депутат влаштував стрілянину з балкона. Поліції довелося залучити вертоліт, аби його затримати.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Депутата затримали неподалік міста Зальцбурга. Ім'я злочинця не розкривається. Однак відомо, що він планував вистрілити в фото президента Австрії Олександра Ван дер Беллена, а також екс-канцлера Себастьяна Курця. Але потім передумав і просто почав стріляти в кущі.

Чоловік відкрив вогонь і встиг зробити 29 пострілів. Сусіди політика викликали поліцію двічі. Перший раз дзвінок надійшов через його шумну поведінку. Поліція встановила, що чоловік був у стані алкогольного сп'яніння.

Популярні новини зараз
40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

До будинку ультраправого приїхало спецпідрозділ поліції і прилетів вертоліт. Нападника затримали. DW з посиланням на місцеві ЗМІ уточнює, що член FPO був засмучений звільненням глави МВС Австрії Герберта Кикла. Кикл пішов у відставку після скандалу через відео, на якому члени FPO обговорювали можливу співпрацю з дівчиною, яка назвала себе "племінницею російського олігарха". Пізніше з'ясувалося, що дівчина виявилася найнятий спеціально для провокації актрисою.

Нагадаємо, у Києві обстріляли з гранатомета 112 канал, на місці поліція: оголошено план "Сирена".

Як повідомляв портал Знай.ua, у Сумах жінка з пістолетом накинулася на дитину і її батька

Також Знай.ua писав, у Харкові екс-радник Кернеса уявив людей мішенями: чиновника вже намагаються "відмазати".