У п'ятницю 19 липня відбулося інтерв'ю з відомим американським кінорежисером Олівером Стоуном і російським лідером Володимиром Путіним. Під час проведення інтерв'ю Олівер Стоун попросив Путіна стати хрещеним батьком його дочки. Про це повідомляється на сайті Кремля.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У відповідь на цю пропозицію президент РФ поцікавився, чи хоче вона бути православною.

Відомий кінорежисер підкреслив, що він особисто зробить її православною. В свою чергу він уточнив, що його дочка є віруючою, до того ж вихована в християнській традиції, і що хрещення можливо, "якщо тільки вона буде перебувати у церкві".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також можна відзначити, що Олівер Стоун був одружений три рази і має трьох дітей. Двох синів від другої дружини, з якою вони розлучилися в 1993 році, і дочка Тару від нинішнього шлюбу з Сун-Чжун Юнг. А ось перший шлюб так і не приніс плодів.

Нагадаємо, що російському президенту Володимиру Путіну натякнули на те, що його чекає після зйомок у документальному фільмі Олівера Стоуна.

Як повідомляв портал Знай.ua, Путін "проговорився" у пропагандистському фільмі одіозного режисера Олівера Стоуна.

Також портал Знай.ua писав, що відомий режисер Олівер Стоун представить на фестивалі в Таорміні фільм "Нерозказана історія України" (Revealing Ukraine).