Пасажир в костюмі клоуна спровокував масову бійку на британському круїзному судні. Люди, які перебували на лайнері, були змушені захищатися меблями та столовими приборами.

Про це повідомляє видання The Guardian.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Інцидент стався на борту лайнера Britannia, який здійснював тижневий круїз по норвезьких портах. Бійка зав'язалася пізно ввечері.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

Клоун зі своєю подругою скоїв напад на шістьох осіб, у тому числі бармена, який спробував розняти бійку. В ході бійки пасажири лайнера використовували посуд і меблі. Люди отримали травми, деякі, навіть, порізи. 43-річний пасажир-клоун і його 41-річна супутниця були затримані.

Зазначимо, що нещодавно в Ірпені стався конфлікт між двома організаціями, які займаються ритуальними послугами. Між працівниками фірм зав'язалася бійка, яка закінчилася стріляниною через те, що одна з фірм хотіла довести свою правоту. В результаті інциденту 26-річний хлопець.

Швидка допомога в Україні
Швидка допомога в Україні

Постраждалого 26-річного мешканця Ворзеля госпіталізували. Медики діагностували вогнепальне поранення лівої підключичної області й передньої черевної стінки. Зараз за життя хлопця борються лікарі. Вистрелив 59-річний житель селища Гостомель.

Нагадаємо, що авто відомої волонтерки розбилося у ДТП: водій втік, залишивши пасажирів під уламками.

Як повідомляв Знай.uа, ДТП під Миколаєвом обірвала життя батька і двох діток: мати не може прийти в себе від горя.

Також Знай.uа писав, що під Тернополем водій позашляховика поховав бригаду Укренерго, діти залишилися без батька.