28 липня близько 4 ранку біля клубу "Рокко" в російському Іванові був убитий один з відвідувачів. Момент вбивства потрапив на відео.

П'яний хлопець почав приставати до дівчини біля входу в заклад. Вона відразу ж зателефонувала своєму хлопцеві, і через кілька хвилин він під'їхав на місце разом з другом-качком.

Слово за слово, в хід пішли кулаки, і тут раптово здоровань дістає пістолет і спускає курок. Куля проходить крізь око одного з учасників бійки. Убитий на місці. Хлопець дівчини, через яку все і почалося, не чекаючи поліції, вирішує сховатися, стрибає з парапету і ламає собі ноги. У страшних муках його і знайшли двоє співробітників поліції.

Судячи з відео, вбивця пробіг прямо поруч з поліцейськими, але вони не звернули на нього жодної уваги. Качка вже оголосили у розшук.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На відео - кілька хвилин після вбивства. Від вогнепального поранення постраждав чоловік 1991 року народження - він помер у кареті "швидкої допомоги".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як розповідають деякі свідки, хлопець був п'яний і вдарив дівчину по обличчю; після того, як вона стала чинити опір, - став бити її. Один з молодих людей заступився за дівчину, почалася бійка, після якої пролунали постріли.

Свідки припускають, що на відео з місця злочину ховається вбивця.
Щоправда, дана інформація може бути неправдивою. Адже хлопець міг тікати, злякавшись самого факту.

За інформацією росЗМІ, за підозрою в скоєнні злочину розшукується чоловік 1992 року народження, який проживав на вулиці Короткова в Іванові, що пересувався на автомобілі "Тойота Камрі" чорного кольору.

Нагадаємо, під Івано-Франківськом військовий жбурнув гранату у натовп, постраждали і рідні "піхотинця": деталі драми.

Як повідомляв Знай.uа вибух на дитячому майданчику під Дніпром: що відомо про стан покалічених малюків.

Знай.uа писав, звіряче вбивство одесита охоронцями обростає дикими подробицями.