У Румунії на Дунаї зіткнулися два прогулянкові судна, в результаті зіткнення постраждали туристи.

У вівторок ввечері, 30 липня, приблизно о 20:00 на румунській ділянці дельти Дунаю на перетині каналів Мустака і Соломон в Тулчінском повіті зіткнулися два прогулянкові судна. На борту катерів знаходилися 13 чоловік, повідомляє "БессарабіяINFORM".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як інформує місцева Інспекція з надзвичайних ситуацій, на одному судні перебувало 8 осіб, на другому - 5.

З 13 туристів п'ятеро постраждали і потребували медичної допомоги. Всіх постраждалих госпіталізували.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Один з катерів, які брали участь в аварії

Як повідомляють місцеві ЗМІ, на борту прогулянкових катерів перебували переважно туристи. В аварії постраждав один англієць, один громадянин з подвійним румуно-англійським громадянством і троє румунів. Справа розслідується Транспортної поліцією.

Румунські видання зазначають, що це вже друга водна аварія за участю суден з туристами, яка сталася в цій зоні за минулий місяць.

Нагадаємо, 29 травня прогулянковий катер Hableany зіткнувся на річці Дунай з круїзним судном Viking Sygin. Катер перевозив 33 південнокорейських туристів, на борту також були два угорці-члени екіпажу. Тіла сімох загиблих виявили в день катастрофи, 7 людей вдалося врятувати, ще 19 пропали без вісті.

Як повідомляв портал Знай.ua, капітана корабля, який протаранив прогулянковий катер на Дунаї, заарештували.

Також Знай.ua писав, Міністерство внутрішніх справ України спіпрацює з урядами Угорщини та Південної Кореї у пошуку безвісти зниклих унаслідок аварії катера на Дунаї у Будапешті, що сталася 29 травня