Вранці 9 серпня, в річку біля непальської столиці Катманду, впав автобус з пасажирами. Аварія сталася на шосе Притхви, приблизно в 50 км на захід від Катманду.

Ілюстративний матеріал: Twitter @NepalPoliceHQ

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На борту автобуса було більше 30 пасажирів, 16 напівчлена травым, рятувальники витягнули їх з води, всіх постраждалих доставили в лікарню. Не менше 5 осіб загинуло. Про це повідомляє Сіньхуа.

Ілюстративний матеріал: Twitter @NepalPoliceHQ

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Трьох загиблих знайшли біля місця, де автобус впав в річку, а ще двох - у двох кілометрах від трагедії. Близько десятка людей зараз оголошені зниклими безвісти.

Автобус змогли знайти тільки через п'ять годин після аварії, були задіяні рятувальники на гумових човнах і поліцейські-нирці. З допомогою підйомного крана автобус витягли з води.

Нагадаємо, раніше на Львівщині школярка загинула на очах у подруг, не допоміг ніхто.

Також Знай.uа писав, що у Швеції розбився літак, не вижив ніхто.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Мінськ на День незалежності здригнувся від вибуху.