«Сили «Паски безпеки» за підтримки доступних йому загонів здобули контроль над президентським палацом після чотирьох діб боїв з його охороною», – йдеться у повідомленні.

«Палац Маашик сьогодні символізує не лише легітимну владу, але й арабську коаліцію, адже в ньому, крім уряду, розташовуються військові з Саудівської Аравії і ОАЕ. Його падіння призведе і до падіння єменської легітимної влади і легітимності перебування в країні Арабської коаліції», – сказано в новині.

Небезпечні мітинги зараз проходять у дружній Ємену країні Росії, де люди почали активно чинити опір режиму президента РФ Володимира Путіна.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Раніше член Південного перехідної ради Аднан Аль-Каф рассказывл про те, що всі військові бази Адена знаходяться під контролем ЮПС, як і більша частина державних установ. А міністр оборони Ємену і глава Генштабу заявили, що армія воює на боці президента Хаді.

Офіційний представник ЮПС Нізар Хайсам доповів, що вони абсолютно повністю контролюють місто Аден і «практично все» держінститути в ньому. Він спростував можливість переговорів за чийогось посередництва з метою припинення зіткнень біля президентського палацу.

Відзначимо, що сам президент Ємену Абд Раббо Мансур Хаді в даний момент знаходиться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді

Нагадаємо, українців чекає спека і грози.


Як повідомляв раніше Знай.uа шість помилок, які можуть зіпсувати вам життя.


Також Знай.uа писав про те, що до Києва летить впливовий гість, все заради зустрічі з Зеленським.