Стало відомо, що над Балтійським мремо винищувач F-18 НАТО спробував наблизитися до літака, на борту якого перебував міністр оборони Російської Федерації Сергій Шойгу.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто відзначити, що літак глави оборонного відомства летів з Калінінграда до Москви. Спробу наблизитися F-18 зробив над нейтральними водами, однак, йому завадили. Два російських Су-27 морської авіації Балтійського флоту відігнали його від борта і далі супроводжували лайнер протягом усього польоту.

Цей інцидент зняли на камеру і опублікували в мережі.

Нагадаємо, що військово-повітряні сили (ВПС) Сполучених Штатів на авіабазі Арнольд (Теннессі) випробували потужний у своїй історії гіперзвукової прямоточний повітряно-реактивний двигун (ГПВРД), створений американською компанією Northrop Grumman.

Як повідомляв портал Знай.ua, військовий пасажирський літак країни-агресора Російської Федерації "Ту-134" нахабно пройшов в повітряний простір однієї з країн Європейського Союзу Литви.

Також портал Знай.ua писав, що винищувач п'ятого покоління F-35 Lightning II в режимі прямої трансляції передав дані єдиній системі управління протиповітряної і протиракетної оборони (ППО і ПРО) Integrated Air and Missile Defense Battle Command System (IBCS) Армії США.