Пасажири Ryanair розповіли, як п'яний пасажир "схопився за двері двері аварійного виходу" і рвав на себе після вильоту рейсу на Тенеріфе на висоті 10 кілометрів.

Шоковані відпочиваючі висловили свої побоювання бортпровіднику після того, як "повністю вбитий" (п'яний) чоловік сів у проході запасного виходу перед зльотом. Однак, бортпровіднику це було не особливо цікаво, повідомляє видання DailyMail.

Екіпаж, незважаючи на скарги пасажирів, відмовився виганяти людину, яка ще і голосно лаялась. Пілоти заявили, що якщо у нетверезого чоловіка буде загострення, то вони з цим розберуться.

Через пів години після зльоту пасажир став рвати прямо на підлогу.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

47-річний Алан Уайлд розповів, як бортпровідники скаржилися на те, що їм доводиться мати справу з п'яними пасажирами майже щодня.

"Ви можете уявити собі запах. Я бачив його сумку відкритою ... Він випив три чверті пляшки віскі. Екіпаж залишив його блювати на цілих 20 хвилин, він не міг з цим впоратись. не дивлячись на допомогу друга. Потім він сів, плюнув на підлогу і звисав з дверей запасного виходу."

Все це бачили діти і навіть 11-річний син Алана прокоментував те, наскільки п'яним був цей чоловік.

Сам Алан говорить, що в цьому нудотний жаху вони летіли 4 години.

"Це був кошмар. З-за польоту тривалістю чотири з половиною години було схоже на дванадцять годин - всі були в жаху"

Пасажири наголошують, що те, що чоловік був п'яним всі бачила від самого початку і багато просили екіпаж вжити якихось заходів. Адже чоловік ледве увійшов на борт і сильно кричав на оточуючих.

Напомним, что новая авиакомпания ворвалась в Украину на старом металлоломе

Как ранее сообщал портал "Знай.uа" с 24 июня львовский аэропорт имени Даниила Галицкого возобновляет прием рейсов через старый терминал.

Также портал "Знай.uа" писал, что два авиарейса прибудут в аэропорт Харькова с большой задержкой.