Транспортна компанія відсторонила водія від роботи після того, як він відмовився керувати автобусом, на якому були розміщені матеріали на підтримку Прайду.

Інцидент стався у Великій Британії в місті Норвіч. Про це пише "ВВС".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Водій пасажирського автобуса відмовився виконувати свою роботу, оскільки йому не сподобалось нанесене зображення на транспортному засобі. Автобус мав номери кольорів веселки – як на прапорах Прайду.

"Цей автобус пропагує гомосексуалізм, і я відмовляюся керувати ним", - заявив водій.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Транспортна компанія заявила, що чоловіка відсторонили від роботи й щодо нього ведеться службове розслідування.

Компанія також каже, що пишається своїми цінностями, які "підтримують різноманіття та інклюзію, а також підтримує Прайд у Норвічі з 2017 року".

Наприклад, у своєму Twitter компанія писала, що не може дочекатись проведення Прайду та вже підготувала свої номери кольорів веселки.

"Ми дуже хочемо, щоб усі клієнти будь-якого походження та сексуальної орієнтації почувалися комфортно, користуючись нашими послугами", - йдеться в повідомленні.

"Як компанія, ми не схвалюємо поведінку наших водіїв, яка не підтримує цю точку зору. Водія, причетного до цього інциденту, відсторонено, і триває повне розслідування".

Організатори місцевого Прайду позитивно оцінили готовність транспортної компанії реагувати на скарги клієнтів, щодо невідповідної поведінки працівників.

Нагадаємо, противники Маршу Рівності-2019 у Києві увірвались у колону і почали бійку

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові 22 вересня пройде гей-парад "Харків-прайд".

Також Знай.ua писав, організатори Маршу рівності в захист прав ЛГБТ-спільноти запросили президента України Володимира Зеленського приєднатися до їх заходу.