Відомий французький скелелаз Ален Робер, якого називають "Людиною-павуком", розмістив на одному з хмарочосів Гонконгу, де зараз відбувається черговий майдан, прапор із закликом про мир. Про це повідомляє Deccan Herald.

Цей жест став знаком до влади Пекіна і Гонконгу примиритися на тлі численних акцій протесту, які проходять в адміністративному районі Китаю з весни 2019 року.

У Мережі з'явився відеозапис, на якому видно, як чоловік, одягнений в альпіністське спорядження, розміщує полотно, прапор із закликом, у верхній частині якого зображено прапори Китаю і Гонконгу. Під ними на полотні зображено символічне рукостискання.

68-поверховий хмарочос Cheung Kong Center належить мільярдерові Чи Кашину найбагатшого жителя Гонконгу. На рахунку французького «людину-павука більше 90 сходжень на висотні будівлі по всьому світу, за що він був внесений в Книгу рекордів Гіннесса. Оскільки зазвичай він робить свої сходження без дозволу влади і власників будівель, його заарештовували декілька десятків разів в різних країнах світу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Портнов обіцяє вручити повістку Шабунину під судом про Роттердамі.


Як повідомляв раніше Знай.иа, 3D-принтер навчили робити взуття з пластикових пляшок.


Також Знай.иа писав про те, що офіційно призначений дебют Усика в хевивейте.