Через масштабні пожежі на Канарських островах евакуювали близько двох тисяч осіб. Про це повідомляє El Pais.

За добу лісові пожежі на острові Гран-Канарія знищили понад 500 гектарів зелених насаджень. Не менш 250 пожежників, дев'ять вертольотів і два літаки спрямовані на боротьбу зі стихією.

Відзначається, що ситуація в країні і в цілому на Гран-Канарії і її околицях складна. Адже температура повітря + 38 градусів і сильний вітер. Надзвичайникам важко приборкати пекельний вогонь.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Лісовий заповідник, в якому є все, що потрібно, Гранд-Маріо-де-ла-Вальесеко-де-ла-Эвакуао-де-ла-Эвакуацон досі у небезпеці.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В даний час він не може бути залишений без уваги, поки він знаходиться в центрі уваги координаторів з питань надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, що в Одесі палав готель, десятки скалічених і 8 загиблих: перші подробиці.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі на вулиці Робочої загорівся міжшкільний навчальний комбінат.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Якушинцях біля Вінниці спалахнув житловий будинок. Люди з жахом вискакували з будинку.