Затонулий в 1912 році легендарний "Титанік" провідали вперше за останні 15 років. Лайнер вже у зовсім поганому стані – море з'їдає корабель по частинах

Фахівці компанії Atlantic Productions оглянули корпус пароплава і прийшли до висновку, що судно після більш ніж сторіччя під водою знаходиться в жалюгідному стані. Про це пише BBC.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вперше пароплав виявили дослідники Роберта Балларда в 1985 році. Цього разу глибоководники зняли відео за п'ять занурень.

У той час як одні частини судна виявилися в "дивовижно гарному стані", інші були остаточно втрачені, зазначає видання.

"Найбільшому руйнуванню через сильні океанські течіїй, сольові корозії і бактерії, які роз'їдають метал, піддалися службові приміщення по правому борту", - зазначає агентство.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Компанія заявила, що вперше в історії "Титанік" знятий на відео в якості : його використовують для документального фільму про цю історичну корабельну аварію.

Нагадаємо, 107 років тому 10 квітня 1912 року з англійського міста Саутгемптон розпочалась трагічна подорож всесвітньовідомого корабля "Титанік".

Як повідомляв портал Знай.ua, в мережі показали унікальні знімки Титаніка та його пасажирів

Також Знай.ua писав, чому легендарний корабель "Титанік" досі не підняли на поверхню.