На популярному курорті Туреччини сталася моторошна трагедія. Студентка впала в кому після купання у басейні. Дівчині всього 19 років.

Про це повідомляє видання POLITEKA.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Молода дівчина плавала в басейні з маскою і раптом почала захлинатися. Сама вона вже не змогла вибратися з води. Її витягнули з басейну без свідомості. Відомо, що після інциденту дівчину перевезли в Росію, але зараз вона лежить в реанімації.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Пізніше з'явилися деякі подробиці трагедії. Як повідомила Анна Денисенко, дівчина потонула у водному парку розваг Sealanya Seа Park в районі 11:30 22 серпня.

"Перебуває у комі у критичному стані. Дуже потрібна допомога всіх, хто там був у цей час і робив фото і відео на території парку, або бачили що трапилося у басейні з красивими екзотичними рибками (поруч із павільйоном акул). При перевірці записів із камер відеоспостереження з'ясувалося, що видалена вся інформація за цей день (22.08.2019) аж до 20:00", – зазначено у повідомленні.

Нагадаємо, раніше на Прикарпатті пенсіонер вистрілив собі в голову з рушниці, але не помер.

Також Знай.uа писав, що під Харковом виявили тіло з мотузкою на шиї: копи прочісують кожен метр, вбивця поруч.

Раніше Знай.uа повідомляв, що загадкова смерть у Туреччині: 16-річну модель повернули батькам без органів, подробиці справи.