Стало відомо, що оператор, який знімає з вертольота багатоденну велогонку Вуельта в Іспанії, випадково зафіксував плантацію кущів конопель на даху одного з житлових будинків біля траси в іспанському місті Igualada.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Так, місцеві правоохоронні органи зацікавилася знятими кадрами і провела перевірку даного будинку. Як виявилося, на даху зростає приблизно 40 кущів конопель.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Власникам цієї плантації загрожує тюремний термін від 3 до 6 років позбавлення волі і штраф у великому розмірі. Про це повідомляє Marca.

Нагадаємо, що 24-річна німецька велогонщиця Фіона Колбингер стала першою жінкою, яка виграла ультра-марафонську багатоденну велогонку Transcontinental Race.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Дніпрі злочинна група з восьми осіб продавала наркотики.

Також портал Знай.ua писав, що копи накрили одну з найбільших плантацій конопель.