Як стало відомо, що мільярдер і засновник американської компанії Tesla Маск підтвердив, що логотипом є зображенням носа домашнього вихованця, а точніше кота. Про це генеральний директор SpaceX Маск повідомив у соціальній мережі Twitter у відповідь на запитання одного з користувачів.

До того ж, інформацію про логотипі компанії Tesla, що виробляє електромобілі, і його схожість з милим котячим носом кілька разів обговорювали користувачі соціального новосного сайту Reddit.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Нагадаємо, що Ілон Маск здивував публіку своїм рішенням. Нерідко Маск створює такі гаджети або технології, які помітно спрощують життя звичайним жителям Землі. Він спорудив велику електростанцію на сонячній енергії, яка живить величезна кількість будинків. У зв'язку з цим, ціни за електрику просто мізерні.

Як повідомляв портал Знай.иа мама відомого винахідника Ілона Маска засвітилася на щорічній премії The Daily Front Row Fashion Media Awards в речах українських дизайнерів. 71-річна Мей Маск вийшла на публіку в костюмі бренду Valery Kovalska насиченого синього кольору.

Також портал Знай.иа писав, що компанія Porsche планує дивувати публіку і далі, рекламуючи свої автомобілі несподіваними перфомансами. Передсерійний прототип моделі Taycan, який раніше став найшвидшим 4-дверним електромобілем "Нордшляйфе".