Українські вболівальники епічно передали "привіт" президенту Росії Володимиру Путіну під час футбольного матчу збірних України і Литви. І цей "привіт" прозувучав у вигляді фірмової пісні "Путін - х**ло".

Фірмова пісня про главу сусідньої держави потрапила у прямий ефір популярного російського телеканалу "Футбол 1"

"Путін - х**ло" від українців потрапило на екрани росіян, у прямому ефірі російського ТБ транслювали матч і, звісно, виконання традиційної фірмової пісні українців про Путіна.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще
Як відомо, збірна України здобула перемогу з рахунком 3:0 в матчі відбору Євро-2020 проти Литви. Матч проходив у рамках 5-го туру відбіркового циклу футбольного Євро-2020 в групі "B" у Вільнюсі на стадіоні "Вітру" в суботу, 7 вересня.
Варто зазначити, що під час гри вболівальники України та Литви дружно заспівали "Червону руту".

Після тривалого трансферного вікна і літніх канікул свої ігри проведуть національні команди своїх країн, серед яких і Україна. Нагадаємо, після чотирьох зіграних поєдинків збірна України лідирує у відбірковій групі Євро-2020, маючи в своєму активі 10 очок.

Нагадаємо, Україна - Литва: найяскравіші моменти матчу відбору на "Євро-2020", відео.

Як повідомляв Знай.uа зірки Збірної України Зінченко і Коноплянка поганяли Луніна по кутах: "Ух ти, пантера".

Знай.uа писав, Коноплянка голосно дебютував в Шахтарі, ось кого втратив Бешикташ: "Золота бутса" майже на 100%.