Британський журнал Tatler опублікував список найбільш соціально значущих знаменитостей. Першу сходинку в ньому зайняла герцогиня Сассекская Меган Маркл.

38-річна екс-актриса редакторами журналу була названа "соціальним альпіністом". Також у виданні зазначено, що завдяки шлюбу з принцом Гаррі Меган Маркл змогла адаптуватися в королівській сім'ї і тим самим домоглася розташування в суспільстві.

Меган Маркл
Меган Маркл

"Некласична казка з сюжетом "з грязі - в князі", - написано про герцогиню Сассекську в жовтневому рейтингу Tatler.

Меган Маркл
Меган Маркл

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Рейтинг опублікований у жовтневому номері видання. При цьому наголошується, що випадок Маркл не є типовою історією "з грязі в князі": вона отримала гарну освіту, а її батько Томас отримав премію "Еммі" за режисуру. У той же час видання відзначає, що 38-річна американка є тим міцним горішком, який допомагає королівської сім'ї увійти в XXI століття.

На другому місці опинився спікер Палати громад Великобританії Джон Беркоу. Третя сходинка рейтингу дісталася моделі Джеррі Холл.
Дев'яту сходинку посіла 6-річна Тедді Вільямс, дочка знаменитого виконавця Роббі Вільямса. Саме вона стала подружкою нареченої на весіллі принцеси Йоркській Євгенії.

А замкнув список Кент Адонай, слуга лорда Коліна Теннанта, якому той заповів 20 мільйонів фунтів. У список також увійшли Кіт Тайсон, Шерон Уайт, колишня модель Натаніеля Ротшильда Лоретта Бэйзи, Джеймі Реднапп і Річард Кэринг.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що Меган Маркл доведеться несолодко, принц Гаррі більше не може мовчати: "Не Мері Поппінс"

Як повідомляв портал "Знай.ua", герцоги Сассекські потрапили в неприємну ситуацію, принца Гаррі знову підловили на брехні

Також "Знай.ua" писав, що Меган Маркл призналася, чим здивує раціон британської монаршої родини