Герцог Сассекський разом з Меган Маркл прилетів в Амстердам, де розповів про новий масштабний екологічний проект Travalyst. Герцоги з допомогою нового проекту хочуть зменшити негативний вплив туризму на довкілля. Королівська пара заручилася підтримкою таких гігантів тревел-індустрії, як Booking.com, SkyScanner, CTrip і TripAdvisor.

Гаррі розповів, що вони з дружиною обожнюють подорожувати, але час нести відповідальність за планету. Герцог Сассекський заявив, що 99 % перельотів він здійснює комерційними рейсами, а приватними літаками користується лише "заради безпеки своєї родини".

Принц Гаррі і Меган Маркл

"Ми всі можемо стати краще, і незважаючи на те, що ніхто з нас не досконалий, ми всі несемо відповідальність за наш власний вплив на навколишній світ. Питання в тому, що ми робимо для того, щоб врівноважити його", - заявив принц Гаррі. Принц Гаррі

Принц закликав всіх робити внесок у захист навколишнього середовища і підкреслив, що туди він прилетів комерційним рейсом.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Але журналісти Daily Mail підловили принца на відвертій брехні. Вони підрахували, що з дня весілля з Меган Маркл шість з дев'яти своїх перельотів принц зробив на приватних літаках. В серпні Меган Маркл і принц Гаррі здійснили чотири приватних перельоти за 11 днів під час подорожі на Ібіцу і в Ніццу.

Принц Гаррі і Меган Маркл

Принц Гаррі спробував виправдатися за скандал з приватними перельотами, але вийшло у нього не дуже переконливо.

Королівський кореспондент Daily Mail Річард Кей порадив Гаррі почекати з лекціями про захист навколишнього середовища. Оскільки зараз будь-які його висловлювання на цю тему відразу ж будуть спотворені.

"Якщо ти опинився в ямі, перестань копати. Не всі можуть розібратися у зміні клімату, це питання дуже складне. Але люди можуть розпізнати лицемірство, коли стикаються з ним", - заявив експерт.

Нагадаємо, раніше Меган Маркл здивувала раціоном британської монаршої родини

Як повідомляв портал "Знай.ua", британська королева потрапила у дуже курйозну ситуацію

Також "Знай.ua" писав, що Томас Маркл дав перше інтерв'ю після народження первістка Меган - Арчі Харрісона Маунтбеттен-Віндзор