Британська королева Єлизавета II у свої 93 роки щоразу вражає: то гострим розумом, то своїм неймовірним почуттям гумору.

Днями під час прогулянки біля шотландського замку Балморал, де королева перебуває на даний час, у неї трапилася дуже курйозна ситуація, - повідомляє канал 24tv.

Королева Єлизавета II пішла на прогулянку біля замку зі своїм охоронцем Річардом Гріффіном. Під час таких неофіційних виходів головна представниця королівської сім’ї, відома своїм яскравим стилем в одязі, зазвичай одягає звичайний одяг і хустку на голову. Тому мало виділяється посеред інших і не кидається в очі перехожим.

Британська королева

Під час однієї з таких прогулянок до британської королеви підійшла група американських туристів, які не впізнали її на вулиці. Туристи з США поцікавилися у Єлизавети II, чи вона часом не місцева.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Так, у мене тут дім поблизу", – відповіла британська королева.

Тоді американці із захватом спитали, чи можливо зустріти тут когось із королівської родини, а також чи вона сама раптом не бачила британських монархів.

Королева Єлизавета II

Бабуся принців Вільяма і Чарльза вирішила пожартувати з туристів і кумедно їм відповіла.

"Я – ні, але цей полісмен бачив", – спокійно відповіла Єлизавета II і показала на свого охоронця.

На жаль, у джерелі не розповідається, чи американці все-таки зрозуміли, що їм пощастило говорити з британською королевою.

Нагадаємо, раніше принц Гаррі вшанував пам'ять дорогої жінки

Як повідомляв портал "Знай.ua", батько Меган Маркл відчитав герцогиню за лицемірство

Також "Знай.ua" писав, що Меган Маркл може спати спокійно: колишня принца Гаррі вийшла заміж