У США у віці 43 років померла відома порноакторка та модель Джессіка Джеймс. Точна причина смерті наразі невідома, але розглядається версія зупинки серця, оскільки поліція знайшла в будинку актриси багато ліків від судом.

Відома порнактриса і модель Джессіка Джеймс раптово померла у своєму домі в у Сан-Фернандо, що в штаті Каліфорнія 17 вересня. Тіло 43-річної жінки виявив друг, який почав хвилюватися, що порноактриса довгий час не виходить на зв'язок. У результаті він відправився до неї додому, де й знайшов тіло.

Джесіка Джеймс

Бюро окружного суду Лос-Анджелеса зайнялося розслідуванням, причина смерті наразі невідома. За попередньою версією, у Джесіки зупинилося серце.

Джессіка Джеймс почала зніматися в порно в 2002 році, коли їй було 26. Після невеликої перерви, в 2005 році вона дебютувала у фільмі для дорослих "The Porn Identity", і тоді ж отримала нагороду журналу Hustler у категорії "Мед року".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Загалом акторка знялася в більш ніж 200 порнофільмах і навіть в кількох епізодах серіалу "Бур'яни". Як модель жінка активно вела Instagram, де опублікувала багато відвертих знімків.

Нагадаємо, раніше зірка Топ-модель по-українськи розкрила секрети закулісся

Як повідомляв портал "Знай.ua", Світлана Лобода похвалилася розкішним кардом, позуючи після концерту

Також "Знай.ua" писав, що дівчина Роналду показала шикарну фігуру в прозорій білизні