На 97-му році відійшов у вічність відомий французький актор Шарль Жерар. Крім своєї успішної кар’єри Жерар особливо відомий тим, що був найкращим другом не менш відомого актора Жана-Поля Бельмондо. Причина смерті наразі не повідомляється.

Французький кіноактор вірменського походження Шарль Жерар за своє довге і продуктивне життя знявся більш ніж в 50 картинах. Актор народився у вірменській сім'ї в 1926 році. У першому фільмі знявся в 20 років.

Шарль Жерар

Жерар грав у фільмах разом із П'єром Рішаром, Ліно Вентурою і Жаном-Полем Бельмондо, з яким був дуже близьким все життя. Їхня дружба тривала понад 70 років.

Шарль Жерар та Жан-Поль Бельмондо

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Справжнє прізвище актора Ачемян. Він мав вірменське походження і народився в Стамбулі в 1926 році. Пізніше його сім'я переїхала до Франції, де він і прожив своє життя.

Шарль Жерар та Жан-Поль Бельмондо

Актора легко впізнавали по носі, якого йому зламав Жан-Поль Бельмондо під час їх першої зустрічі на рингу в 1948 році. Та, як не дивно, після того невеселого випадку вони міцно подружилися.

Шарль Жерар

Жерар був одним з улюблених акторів режисера Клода Лелюша - він знявся майже в 20 його картинах. Знайомство з режисером Лелюшем в 1970 році стало доленосним в житті французького актора. Загалом на рахунку Жерара 42 кіноролі.

Нагадаємо, раніше Клуні надихнувся прикладом Бельмондо

Як повідомляв портал "Знай.ua", 61-річний Алек Болдуін готується стати батьком вшосте

Також "Знай.ua" писав, що Ален Делон пережив інсульт, як зараз виглядає кумир мільйонів