Схоже, що у Путіна почалась епідемія суїцидів - слідом за двома росгвардійцями у Росії наклав на себе руки підполковник МВС.

Про суїцид путінських силовиків, які відбуваються мало не щодня, повідомляють російські ЗМІ.

Так, нещодавно стало відомо про суїцид двох російських росгвардійців. Так, у Вологодській області керівник ВПО облив себе бензином і підпалив просто на очах начальства – інцидент стався під час перевірки вищестоящим підрозділом. Слідом за ним, 19 вересня, в Іванівській області звів рахунки з життям начальник штабу майор Росгвардіі Дмитро Патранічев.

Не минуло і трьох днів, як третій путінський силовик вирішив втекти "у кращий світ". У ніч на 22 вересня в Білгородській області наклав на себе руки один із керівників ОМВД Яковлівського міськокругу Олександр Рахімбердін. Тіло виявили в приватному будинку в садівництві "Будівельник".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще


В УМВС підтвердили, що тіло належить співробітнику поліції. У відомстві почалася перевірка, яка встановить всі обставини події.

Наразі про Рахімбердіна відомо, що в 2017 році він був у відрядженні в Дагестані, де шість місяців перебував у складі зведеного загону поліції. Після цього силовик, будучи тоді інспектором ВУУП і ПСН ВМВС у Яковлевському районі, отримав подяку за службу від в. о. начальника УМВС регіону Володимира Жигайла.

Нагадаємо, у Путіна заговорили про війну з Україною

Як повідомляв портал Знай.ua, військовий США зробив сенсаційну заяву - Путін хворий, а також, як і всі диктатори, схильний до параної

Також Знай.ua писав, російський журналіст показав агресію Путіна у цифрах