Соратники якутського шамана Олександра Габишева раптово припинили свій "похід на Москву" та скасували вигнання Путіна.

Загін шамана Олександра Габишева, який прославився тим, що назвав Путіна демоном, який захопив владу в Росії, оголосив про розпуск і припинення походу на Москву для вигнання "демона Путіна" з Кремля. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зазначається, що у середу, 25 вересня, загін шамана Олександра Габишева оголосив про розпуск і припинення походу на Москву.

Цю інформацію в коментарі журналістам підтвердив учасник групи на прізвисько "Легіон". За його словами, вони вирішили розпустити загін після того, як до них приїжджали "ввічливі люди".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Вчора ввечері до нас під’їхали "ввічливі люди" і висмикнули кількох людей в Слюдянку, до відділку поліції. Там дохідливо пояснили, що ми йдемо проти системи. У разі, якщо не одумаємося, будемо визнані терористами. Відповідно, з нами будут поводитися, як з терористами, і це тільки погіршить становище шамана. Поставили перед нами ультиматум і дали час до ранку, до 7:00. Після цього обіцяли штурм табору. Обговоривши все в загоні, було прийнято рішення припинити рух і розійтися", – розповів соратник шамана Олександра Габишева в спілкуванні з журналістами.

"Легіон" також зазначив, що хоча ці "ввічливі чоловічки" не представилися, за їхньою поведінкою учасники походу на Москву зрозуміли, що мають справу зі співробітниками ФСБ.

Російські ЗМІ також зазначають, що за день вівтоорка, 25 вересня, поліцейські двічі доставляли учасників загону у відділення поліції.

У перший раз — через повідомлення, яке надійшло силовикам про те, що один з членів загону нібито йшов не по узбіччю, а заступав за межу і рухався по проїжджій частині федеральної траси "Байкал". Саме уздовж цієї траси всі ці дні просувався загін з Бурятії в напрямку Іркутська.

Нагадаємо, сибірський шаман Олександр Габишев йде пішки до Москви, щоб вигнати "демона" Путіна з Кремля.

Як повідомляв портал Знай.ua, якутського шамана Олександра Габишева, який крокував до Москви задля "вигнання Путіна", запроторили до психушки.

Також Знай.ua писав, чим ближче Габишев підбирається до Москви, тим похмуріше стають справи у Путіна.