Стало відомо, що в ніч на суботу, 28 вересня, в Мінську прогримів потужний вибух. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Так, за інформацією ЗМІ, цей інцидент стався в місцевому барі "Пересмішник". За попередніми даними тут вибухнув газовий балон.

Вибуховою хвилею повибивало шибки, а потім в даному кафе сталася пожежа, і воно досить серйозно обгоріло.

В результаті потужного вибуху ніхто не постраждав.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

На місці події працюють співробітники міліції, рятувальники, а також представники Слідчого комітету. До того ж, на місці події чергували ще і бригади швидкої допомоги.

В поліції вирішується питання щодо відкриття кримінальної справи.

Нагадаємо, що у Сумах прогримів потужний вибух. Інцидент стався на заводі "Гуала Кложерс Україна", де вибухнуло обладнання цеху. В результаті цього постраждали 10 осіб.

Як повідомляв портал Знай.ua, Микола Лукашенко, син Олександра Лукашенко в черговий раз привернув до себе увагу користувачів соціальних мереж та журналістів.

Також портал Знай.ua писав, що президент Білорусії Олександр Лукашенко прокоментував зустрічей президента США Дональда Трампа та президента України Володимира Зеленського.