Двадцять років тому суспільство було вражене історією хлопчика-мауглі з неблагополучної сім’ї, який опинився на вулиці та жив із собаками. Тварини стали для нього родиною, в якій дитина прожила з 4 до 6 років.

Сім’я Мішукових з підмосковного Реутова була не благополучною. Батько хлопчика Вані сидів в тюрмі, а рідна мама та дід зловживали алкоголем. В результаті дитина потрапила на вулицю, де його прихистили бродячі собаки. Про це розповідає видання Politeka.

Довгий час до дитини діла не було нікому. Мама його покинула, коли пішла жити до нового співмешканця. Більше вона життям своєї дитини не цікавилася. Хлопчик ще деякий час жив із дідом, терплячи побої та регулярно недоїдаючи. Не витримавши постійних п’яних сцен, Ваня пішов з дому. Найгірше, що відсутності дитини ніхто й не помітив.

Ваня Мішуков з мамою

Через деякий час хлопчика прихистила зграя бродячих собак, з якими він бігав по навколишніх смітниках і грівся взимку на теплотрасі. Дитина жила весь цей час в підвалі або імпровізованому курені на вулиці разом з собаками. Їжу Ваня зазвичай знаходив в сміттєвих баках, а деколи його підгодовували сусіди. Бувало, що хлопець йшов жебракувати, тоді він міг прогодувати і не лише себе, а й собак.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

З собаками дитина пробула на вулиці два роки, в результаті він став їхнім ватажком, собаки його віддано охороняли. Хлопець довгий час вміло ховався від правоохоронних органів, але у шестирічному віці міліції хитрістю вдалося зловити його. Іван Мішуков опинився у дитячому будинку.

Ваня Мішуков прожив з собаками два роки

Історія була широко відома у Москві, тоді й дізналася про хлопця Тетяна Бабаніна, яка вже мала чотирьох прийомних дітей. Але сім’ї спершу відмовили в опіці через недостатню житлову площу та малий дохід. Пізніше, пройшовши безліч інстанцій, сім’ї вдалося прихистити Ваню у себе – їм дали нову квартиру.

Ваня Мішуков потрапив в інтернат

Перший час у новій родині і хлопчику, і названим батькам давалося важко: Ваня відставав за шкільною програмою, закочував істерики і бив стільці. Пізніше все налагодилося, і в 11 років він вступив до Кадетського училища, де його хвалили за поведінку і навчання.

Після повноліття юнак отримав квартиру від держави, живе і ній зі своїм котом. До собак Ваня досі відноситься з великою любов’ю і регулярно підгодовує їх. Хлопець влаштувався на роботу у цех кабельних виробів науково-промислового підприємства.

Ваня Мішуков двадцять років по тому

Минуло уже 20 років і Ваня став найзвичайнісіньким хлопцем, який повністю освоївся в соціумі. Ані в фізичному, ані в розумовому розвитку юнак не відстає. Щодо матері, то бачив він її ще коли був підлітком. Варто зауважити, що жінка так і не понесла жодних покарань за скоєне.

Нагадаємо, раніше вив по-вовчому: на Прикарпатті виявили маленького мауглі

Як повідомляв портал "Знай.ua", 5-річного Мауглі під Івано-Франківськом тримають в сараї

Також "Знай.ua" писав, що вив по-вовчому і не впізнавав людей, франківські чиновники відхрестилися від маленького Мауглі