У вівторок, 1 жовтня, в Куопіо (Фінляндія) у місцевому професійному коледжі Savo на студентів напав чоловік, який був озброєний мечем. Про це повідомляє Helsinkitimes.

Так, в результаті даного інциденту загинула одна людина, а дев'ятеро отримали поранення. У момент затримання нападника чоловіки місцеві копи застосували зброю. Постраждалих у цьому ПП евакуювали.

Загиблою виявилася дівчина, яка отримала важкі травми, несумісні з життям. Вона була громадянкою України.

До того ж, за словами другого секретаря посольства Дмитра Гусєва, ця дівчина 1996 року народження, і вона вчилася цьому коледжі. Також у Фінляндії студентка вийшла заміж, а її чоловік не є ні громадянином України, ні Фінляндії.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що в одному з вищих навчальних закладів Києва стався скандал, який вже розлетівся по всій Україні.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл таємно втекла від принца Гаррі і відвідала місце вбивства студентки.

Також портал Знай.ua писав, що на вулицях Львова активно працює група дівчат - студенток, які пропонують городянам а гостям міста отримати в подарунок частинку української символіки.