У зоопарку Цинциннаті, США, малюк гепарда на ім'я Кріс подружився з псом-рятувальником Ремусом.

Кріс - єдине дитинча, яке вижило з посліду самки гепарда на ім'я Ніна. Малюки народилися 7 липня, і їх було троє, але залишилася Кріс лише одна. Її відлучили від матері, так як працівники зоопарку хвилювались, що у Ніни може не вистачити молока для дитинчати, і вона перестане про нього піклуватися.

Щоб Кріс не було сумно рости одною, їй вирішили знайти чотириногого друга, який би допоміг їй подорослішати і навчив соціалізуватися з іншими тваринами.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Спочатку, до маляти "підселили" пса Блейклі, але він був вже дуже старий, і не зміг довго пробути з нею. Після - Блейклі замінили на Ремуса. Він старше Кріс всього на місяць.

Малюк гепарда і пес одразу подружилися, а як передає портал People, тварини не відчувають, що є представниками різних видів, і дуже тісно здружилися.

Лінда Кастанеда, представник зоопарку, прокоментувала ситуацію: "Не знаю, чи думає собака, що це дивний пес, або ж гепардик думає, що в цього бідолахи-гепарда немає цяток. Думаю, вони не особливо над цим замислюються".

Нагадаємо, раніше єдиний у світі: в Київському зоопарку з'явився 15-метровий жираф.

Також Знай.uа писав, що у Харкові "зоопарк" Кернеса доповнили білим кроликом, видовищні фото.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що в мережу потрапили кадри з покинутого людьми зоопарку.