Стало відомо, що власник контактного зоопарку в Росії під Архангельськом кинув помирати своїх вихованців. Про це повідомляє телеграм-канал Mash.

Так, у селище Жовтневе привезли самих різних звірів — народ зміг поглазел, господар же заробив грошенят. Однак потім щось змінилося в його житті. Він просто кинув свій звіринець і залишив бідних тварин вмирати в своїх клітинах.

Бідолахи почали гинути один за іншим і від голоду почали нападати один на одного. Коли місцеві жителі про це дізналися, то кинулися хвостатих рятувати. Вони також дуже бажають поговорити особисто з господарем звіряток і залучити його хоч до чогось. Однак бросиший напризволяще власник не відповідає на дзвінки.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, що у дворі мелітопольської багатоповерхівки помічені кури. Не кожен день побачиш у дворі будинку курей, які мирно пасуться і щипають травичку.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Запорізькій області масово гинуть тварини. Вже здохли 24 свині в Новомиколаївській районі в селі Веселий Гай.

Також портал Знай.ua писав, що в Одесі відбудеться 4-ий фестиваль тварин Me Home Fest. Дійство пройде на території оранжереї біля Riviera Shopping City 28 і 29 вересня.