На авіарейсі Красноярськ-Москва під час польоту помер пасажир, пишуть росЗМІ.

Коли в літаку компанії S7, який летів з Красноярська в Москву, пасажиру стало погано, екіпаж прийняв рішення про екстрену посадку. Найближчим містом виявився Омськ, літак сів в аеропорту ім. Д. Карбишева на запасну смугу. Прямо до борту був відправлений автомобіль реанімації.

Коли викликані заздалегідь лікарі піднялися на борт, було вже пізно. Пасажир помер ще під час польоту, незважаючи на спроби екіпажу провести реанімаційні дії. Про це повідомили в прес-службі омського Моз. Хоча спочатку повідомлялося, що відразу після посадки пасажира забрали медики.

Зараз цим випадком займаються правоохоронні органи. Є інформація про те, що пасажир почував себе погано ще до польоту.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

О 20:20 за московським часом літак рейсу S774 вилетів за маршрутом в столицю. В літаку було 142 пасажири.

Пасажири літака
Пасажири літака

За інформацією російських журналістів, пасажир помер ще до приземлення в аеропорту Омська. На борту повітряного судна перебував медик, який намагався реанімувати чоловіка, але спроби виявилися безуспішними.

Нагадаємо, що компанія Boeing опублікувала відео в Twitter, в якому вирішила показати, як буде виглядати винищувач нового покоління F-15EX.

Як повідомляв портал Знай.ua, авіабудівна компанія KAI з Південної Кореї захистила проект першого в країні перспективного винищувача KF-X. Схоже, тепер і у Південній Кореї буде власний винищувач.

Також Знай.ua писав, суд звільнив від тюремного ув'язнення і засудив до 5 років позбавлення волі умовно колишнього бойовика "ДНР", який охороняв уламки збитого літака Malaysia Airlines рейсу МН17.