Користувачі мережі висміяли сумні реалії Росії, а саме те, що в селі Подосиновець (Кіровської області) з'явилися універсальні плоти для полоскання білизни, як колись в давнину.

У російських ЗМІ оприлюднили інформацію, що відразу дві дерев'яні платформи з'явилися в населеному пункті: одна під храмом на річці Пушме, а друга – нижче мосту через річку Південь.

"Відразу два нових плота для полоскання з'явилися минулого тижня в Подосиновце: один під храмом на річці Пушме, а другий – нижче моста через річку Південь. З колодами та дошками для них, за словами глави поселення Марини Крутоумовой, допомогли підприємці райцентру, вони ж забезпечили доставку будматеріалу до місць споруди. Ще один пліт у селищі – в районі колишньої аптеки, як пояснила Марина Василівна, вдалося зберегти з минулого року, щоправда, і тут багато (тротуар, поручні, сходи) місцевим жителям довелося відбудовувати заново", - йдеться у матеріалі.

Інсайд! Щойно написали в особисті та надіслали фото що ветеран з Вінниці роздає доляри та готує автобуси для поїздки в...

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще
Geplaatst door Анатолий Штефан op Zondag 13 oktober 2019

Відомий блогер Анатолій Штефан миттєво відреагував на таке ноу-хау ефектним дописом у соцмережі. Інсайд!

"Щойно написали в особисті та надіслали фото, що ветеран з Вінниці роздає доляри та готує автобуси для поїздки в Київ. Причину поїздки не вказали. Ви тільки нікому не кажіть пліз. Ще є 🔥 телеграм-канал де збираються", - зазначив блогер і додав посилання на телеграм-канал.

"Є у когось в друзях Ілон Маск, киньте йому . Я хочу щоб він собі локті кусав від прорива в ВатрушкоЛандії", - йдеться у телеграм-каналі блогера.

Українці під дописом регочуть, коментуючи ситуацію і кажуть, що у Росії не країна, а ціла постановка.

Нагадаємо, російські бойовики влаштували спекотний день українським воїнам напередодні Покрови: подробиці.

Як повідомляв Знай.uа танкісти ЗСУ "на відмінно" знищили противника: фото з місця подій.

Знай.uа писав, Путін знайшов винних у зриві розведення сил на Донеччині: "Президент не може".