Стало відомо, що в Барселоні протестувальники відреагували на жорсткий вирок суду "сепаратистам" і перекрили 5 регіональних доріг через Каталонію.

Також ще кілька вулиць були перекриті, у тому числі і проспект Діагональ, який проходить через усе місто.

До того ж, протести проходять і в деяких великих муніципалітетах. Зокрема Жирона і Леріда.

Так, за даними ЗМІ, організація "Демократичний цунамі" в соцмережах закликала зайняти аеропорт Ель-Прат.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На просторах мережі почали активно поширюватися як фото, так і відео застосування сили копами в цьому аеропорту. На відео толком незрозуміло, кого конкретно б'ють копи – демонстрантів або просто пасажирів. Також можна спостерігати, як правоохоронці у спеціальному спорядженні пустили в хід кийки для того, щоб витіснити натовп людей від входу в метро всередині головного терміналу.

Копи заявили про припинення роботи метрополітену на лінії, яка веде до цього аеропорту. Також вони посилили контроль на вході і перевіряють документи у всіх пасажирів.

Аэропорт Барселоны прямо сейчас: (видео не моё, если что)

Geplaatst door Pasha Lesiants op Maandag 14 oktober 2019

Нагадаємо, що у Львові активісти відтворили каяття керівника Нацполиции Василя Виконського.

Як повідомляв портал Знай.ua, франківські ветерани АТО повстали проти хамства депутатки.

Також портал Знай.ua писав, що під стінами Головного управління поліції Львівської області проходить акція протесту з вимогою відставки голови обласної поліції Василися Виконского.