Нещодавно на Байкалі загадково загинула коханка впливового російського бізнесмена Сергія Чорного Анна Мала. Вона поїхала на озеро з власним водієм, аби "подихати повітрям", її тіло виявили у воді.

Про це повідомляє POLITEKA.

Все, що відбувалося у той день, відомо зі слів водія дівчини Влада Марусова — він докладно розповідав про це своїй матері, Ірині Марусовой. Анна попросила водія поїхати до озера пізно вночі після дегустації вин, вони приїхали до столика поблизу обриву, яке було улюбленим місцем Анни Малової, близько 5 години ранку. Дівчина вийшла з авто, а водія попросила залишитися й він заснув на декілька хвилин.

Коли Влад прокинувся, виявив, що Анни немає й пішов її шукати. Через деякий час Влад підбіг до Байкалу і виявив Анну — вона лежала обличчям у воді. Він спробував її витягнути на сушу і став робити їй штучне дихання. Усвідомивши, що дівчина мертва, він вибрався наверх і звернувся до працівників готелю, який був неподалік, за допомогою. Рятувальники прибули на місце трагедії та дістали труп жінки.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Під час слідства Влада Марусова ніхто не запідозрив у вбивстві й він проходив у справі як свідок. Так було аж до січня 2019 року, коли всі документи перевели у відділ з особливо важливих справ. А вже в наступному місяці Владислава перевели в СІЗО, оскільки в справі з’явилася Олена Сафіуліна й проходила як свідок. Вона дала показання проти Влада, та вони виявилися неправдивими. Та після цього Влада Марусова арештували.

Як говорить Ірина Марусова, у СІЗО на Влада відразу стали чинити психологічний і фізичний тиск. При цьому близьким арештанта відразу заборонили зустрічі з ним, хоча вони писали клопотання слідчого і просили про побачення. На це він відповів, що рідні Марусова проходять у справі як свідки, а тому не можуть зустрічатися з ним.

Родичі стверджують, що на хід слідства міг вплинути Сергій Чорний, оскільки сім’я підозрюваного постійно отримує погрози. Близькі Владислава не мають наміру здаватися, тому за допомогою зверталися до Москви. На початку місяця вони встали з плакатом біля головної будівлі СК РФ, після чого до них підійшов полковник Владислав Капустін, щоб вислухати їхню проблему. І в цей момент на офіцера з ножем напав чоловік, який перебуває на обліку в психоневрологічному диспансері житель Санкт-Петербурга, завдавши йому удар в серце. Капустін, на жаль, через кілька годин помер у лікарні.

Нагадаємо, що Путін знайшов винних у зриві розведення сил на Донбасі: "Президент не може".

Як повідомляв Знай.uа, в аварійній посадці Ан-12 на Львівщині загинуло п’ятеро осіб, деталі трагедії.

Також портал Знай.uа писав, у Станиці Луганській запрацював тимчасовий міст в обхід: ремонтні роботи йдуть повним ходом.