Нещодавно стало відомо, що герцог Сассекский прийняв рішення вступити в боротьбу зі ЗМІ, які зачастили з нападками на його дружину Меган Маркл.

Принц Гаррі дуже переживає за стан своєї дружини і нагадує громадськості, що принцеса Діана також була жертвою цькування з боку преси.

"Кожен раз при вигляді камери, при звуці клацання фотоапарата і його спалаху я повертаюся назад. Це найгірші спогади з життя мами, які неминуче сусідять з кращими", - говорить принц Гаррі.

Меган Маркл також ділиться своїми емоціями і каже, що відчуває значний тиск з боку ЗМІ. За її словами, це навіть негативно позначилося на її здоров'ї.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

фото Getty Images
Меган Маркл і принц Гаррі \\ фото Getty Images

"Послухайте, будь-яка жінка, особливо коли вона вагітна, вразлива. Це дійсно складно. А потім з'явився новонароджений, розумієте", - відповіла герцогиня Сассекская.

Журналіст Том Бредбі поцікавився, чи можна сказати, що вона "не зовсім у порядку" і "це дійсно була боротьба", герцогиня відповіла коротким "так". Крім того, Меган подякувала журналістам за участь.

Екс-кандидат у президенти США і її дочка Челсі дали інтерв'ю, в якому висловили підтримку дружині принца Гаррі.

Держсекретар США Хілларі Клінтон заступилася за герцогиню. Вона визнала, що Маркл — сильна і безстрашна жінка. При цьому колишня перша леді Америки впевнена, що причина неоголошеної війни таблоїдів проти Меган криється в расових забобонах. Вона додала, що якщо це дійсно так, то це "ганьба".

Нагадаємо, що британський телеканал ITV опублікував трейлер документального фільму "Гаррі і Меган: Африканське подорож".

Як повідомляв портал Знай.ua, герцогиня Сассекская Меган Маркл ледь не розплакалася, коли у неї запитали про негатив з боку преси, з якими вона безпосередньо стикається останнім часом.

Також портал Знай.ua писав, що принц Гаррі зробив емоційну заяву на церемонії нагородження WellChild, згадавши момент, коли він дізнався, що Меган Маркл вагітна, і вони обидва думали про те, яке це стати батьками в один прекрасний день.