Літак Boeing 787−9 авіакомпанії Qantas, Австралія, поставив новий рекорд за тривалістю безпосадочного рейсу.

Авіалайнер з 49 пасажирами на борту прямував з Нью-Йорка, США, до Сіднею, Австралія. Загальна тривалість польоту склала 19 годин 16 хвилин.

Це був тестовий рейс для авіакомпанії. В Qantas розповіли, що за допомогою нього хочуть дослідити, як безперервна зміна часових поясів і довге перебування людини високо над землею можуть вплинути на організм.

Повідомляється, що під час перельоту пильно стежили за тим, на якому рівні тримається мелатонін у пілотів авіалайнера, і наскільки добре вони можуть продовжувати фокусуватися. Пасажирам рейсу запропонували зайнятися фізичними вправами, щоб повернути тіло в тонус.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Коли отримані дані проаналізують, їх будуть застосовувати, щоб скласти нові графіки для екіпажу і для послуг, які надають пасажирам.

Qantas збирається провести ще 2 тестових польоти до кінця 2019 року - один із Лондона, інший з Нью-Йорка, обидва до Сіднея.

Нагадаємо, раніше український гігант "Марія" підкорив Німеччину величчю: "Я б зупинився, щоб подивитися".

Також Знай.uа писав, що український пілот на престижному авіашоу зніс людей і паркани: епічне відео показали в мережі.

Ще Портал Знай.uа повідомляв про дешеві рейси з України: як знайти і де купити.