На офіційній сторінці змагань "Олімпійських ігор-2024" в соціальній мережі Twitter опублікували емблему, яка виконана в біло-золотому кольорі. У ній закладено відразу 3 складові, а саме золота медаль, символ Франції Маріанна та олімпійський вогонь.

"Ці символи показують особа, яка втілює наше прагнення поставити людей в центр Ігор. Вперше в історії Ігор наша емблема стане спільною для Олімпійських та Паралімпійських ігор", - йдеться в заяві.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Слід підкреслити, що Олімпійські ігри-2024 стануть 33 в історії. Париж (Франція) принципово хотів отримати право на Олімпіаду-2024, проведення якої планується в рік 100-річного ювілею з моменту, як Париж у другій і останній раз брав ОІ.

Париж прийме Ігри в 3-й раз в історії.

Нагадаємо, що український борець греко-римського стилю, дворазовий чемпіон світу і депутат Верховної Ради від партії "Слуга народу" Жан Беленюк назвав головну проблему українського спорту.

Як повідомляв портал Знай.ua, столиця Прикарпаття приймає чемпіонат України зі спортивної ходьби та ХХІІІ міжнародний кубок "Вечірній Івано-Франківськ".

Також портал Знай.ua писав, що до Івано-Франківська приїде президент Національного олімпійського комітету України, олімпійський чемпіон, Герой України - Сергій Бубка.