Відому російську телеведучу Олену Малишеву госпіталізували. Вона потрапила до лікарні гіпертонічним кризом.

Про це повідомила сама Малишева на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram у stories.

За словами 58-річної Малишевої, у неї несподівано підскочив тиск до 200 на 130 міліметрів ртутного стовпа. Телеведуча опинилася у Боткінській лікарні, де головний лікар є її рідним братом.

Олена Малишева
Олена Малишева

Чи покращився стан телеведучої поки невідомо. Зазначимо, що Олена Малишева — доктор медичних наук та професор. З 1997 року вона працює на телебаченні та веде програми про здоров'я.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Додамо, що програму "Жить здорово", яку зараз веде Малишева неодноразово критикували за недоречність тем. Наприклад, у 2016 році після авіакатастрофи в Ростові-на-Дону, в результаті якої загинули 62 людини, ведуча підготувала сюжет про те, як правильно одягатися в політ, щоб знизити шанси загинути в авіакатастрофі.

Нагадаємо, що українцям показали апартаменти Зайцевої в колонії: особистий кур'єр, ручна вишивка і шопінг.

Як повідомляв Знай.uа, Пугачову і Орбакайте запідозрили у пластиці: "Хірург добре попрацював?".

Також портал Знай.uа писав, відому співачку понівечили у салоні краси: били по голові та обличчю, фото не для слабкодухих.