Принц Гаррі сповнений рішучості захистити свою дружину Меган Маркл. Про це повідомляють наближені до сім'ї.

Гаррі виступив проти таблоїдів, які ополчилися на Меган Маркл. Він публічно розкритикував їх за несправедливе поводження з герцогинею. Гаррі посилається на побоювання за її безпеку і розповів, що не хоче повторення історії. Це чітка відсилання до його матері принцесі Діані, яку папараці переслідували навіть після розлучення.

"Він бачить біль своєї дружини і нападу, з якими вона стикається, і він хоче спробувати розібратися в цьому", - повідомляє джерело People.

Свої побоювання він розповів у документальному фільмі, що вийшов у середу на каналі ABC "Гаррі і Меган: африканське подорож".

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Для мене і моєї дружини, звичайно, є багато речей, які заподіюють біль - особливо, коли більшість з них не відповідає дійсності, - сказав Гаррі, додавши: "Але все, що нам потрібно зробити, це зосередитися на тому, щоб бути реальним, зосередитися і бути людьми, якими ми є, і відстоювати те, у що ми віримо. Я не буду знущатися над грою, яка вбила мою маму".

Тому Брэдби, який взяв інтерв'ю у пари на камеру, сказав у передачі "Доброго ранку, Америка": "Реальність, яку я виявив, була просто парою, яка здавалася трохи вразливою".

Нагадаємо, як Меган Маркл попереджали про "зубастих" британських ЗМІ.

Як повідомляв Знай. ua, принц Гаррі не засвоїв уроку батьків.

Також Знай. ua писав, що Меган Маркл змінила колір волосся.