Названо претендентів на престижну американську премію "Оскар" в номінації на кращу чоловічу роль. Так, серед них опинилися актори Леонардо Ді Капріо, Метью Різ, Роберт Паттінсон і Джонатан Прайс.

Про це повідомляє Indiewire.

Леонардо Ді Капріо висунула студія Sony за фільм з його участю під назвою "Одного разу в Голлівуді", режисером якого став Квентін Тарантіно. А Бреда Пітті вона висунула за роль другого плану в цій же картині. Варто додати, що фільм "Одного разу в Голлівуді" може стати останньою роботою Тарантіно. Раніше він заявляв, що зніме 10 фільмів і саме ця картина стала десятою.

Крім цього студія номінувала на "Оскар" Меттью Різа і Тома Хенкcа за фільм "Прекрасний день по сусідству".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Стрімінговий сервіс Netflix теж висунув своїх кандидатів на "Оскар". У головній номінації - Джонатан Прайс за роль Папи Римського Франциска в фільмі "Два папи", а в номінації за роль другого плану - Ентоні Гопкінс, який зіграв папу Бенедикта.

А от кіностудія A24 за головну роль в картині "Маяк" висунула на "Оскар" Роберта Паттінсона, а його колегу по стрічці Віллема Дефо - за роль другого плану.

Цікаво, що "Джокера" Хоакіна Фенікса у списку кандидатів не виявилося, але у нього є всі шанси опинитися в офіційному шорт-листі претендентів, який кіноакадемія оголосить пізніше.

"Оскар" — це найпрестижніша нагорода в кінематографі США та щорічний приз із багатьма номінаціями. Вручається з 1929 року Американською академією кіномистецтва, створеною Луїсом Маєром з кіностудії Metro-Goldwyn-Mayer у 1927-му.

Нагадаємо, що гаряча бабуся Пугачова в сміливому міні змусила Орбакайте кусати лікті: яскраві кадри.

Раніше "Знай.uа" розповідав, що соліст "Антитіла" Тарас Тополя видав "секрет вічного вогню" у стосунках: дружині подобається.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що донька хворої на рак Заворотнюк перервала тривале мовчання: фото лишило більше питань, ніж відповідей.