В Красноярському краї РФ відбулася ДТП, у результаті якої постраждала одна людина. Вантажівка Iveco зіткнувся з автомобілем Lifan, після чого вантажівка виїхала на зустрічну смугу і врізався у вантажівку DAF. У результаті аварії на дорогу з фури висипалися сотні мандаринок, які почали збирати очевидці.

Після ДТП водіям вантажівки довелося госпіталізувати, решта учасників, на щастя, не постраждали. На кадрах видно, як з фури повипадали мандарини, які почали збирати десятки очевидців.

Моторошна аварія розвеселила користувачів мережі, який почали писати жартівливі коментарі.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

"Бігом рятувати мандаринки!", "Винуватець тепер на все життя мандарелами затарится!", "Новий рік приходить з запахом мандаринів", "Почому мандарини?", "Зате там пахне новим роком", - пишуть у коментарях під відео.

Нагадаємо, у Харкові дівчині зламали ногу біля метро.

Як повідомляв портал Знай.uа, автобус з дітьми з Києва потрапив у криваву ДТП по дорозі до Варшави.

Також портал Знай.ua писав, у справі Зайцевої назріває скандальний поворот, українці прозріли.