Єлизавета II, королева Великобританії, прибрала спільну фотографію принца Гаррі і Меган Маркл зі столика в кімнаті, де вона проводить аудієнції в Букінгемському палаці.

Фото ще є на місці

Фото немає

Єлизавета II зустрічалася в кімнаті для аудієнцій з Верховним комісаром Гренади, під час зустрічі було зроблено кілька фото. На них уважні журналісти іноземних ЗМІ зауважили, що фотографії принца Гаррі з герцогинею Сассекскою більше на столику немає. Замість неї в рамці стояла інша фотографія - принца Вільяма і принца Гаррі.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляють іноземні ЗМІ, Єлизавета II прийняла рішення прибрати фото, бо не схвалює поведінку Меган Маркл і принца Гаррі. Інші журналісти відзначають, що королева часто змінює фото, які стоять на цьому столику. Можливо і знімок Маркл з принцом Гаррі знову повернеться на своє місце.

Нагадаємо, раніше Єлизавета II в молодості була крутіше, ніж Меган Маркл: чоловіки мліли за нею, але....

Також Знай.uа писав, що Єлизавета II не така проста, як здається: які скелети ховає королева в шафі.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що проміняла кохання на гроші: Меган Маркл влипла в гучний скандал, ось навіщо їй принц Гаррі.