24 жовтня, четвер, в мережі з'явилося відео, на якому маленька дитина провалюється в каналізаційний люк на вулиці. Малюка змогли врятувати - на підмогу матері кинулася перехожа.

Достеменно невідомо, де стався інцидент: деякі кажуть, що трагедія сталася в Татарстані, інші - що в Санкт-Петербурзі, Росія.

На відео йде жінка з коляскою і дитиною, якій на вигляд 3-5 років. Малюк відбіг убік від матері, став на кришку люка і провалився всередину. Жінка кинула все, зняла люк і спробувала витягнути дитину з каналізації. Жінці допомогла перехожа - удвох вони змогли витягнути малюка.

У коментарях до відео користувачі відзначили, що люк був явно зроблений з полімеру, бо ваги дитини б не вистачило, щоб перевернути чавунний люк.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Коментарі

Українці не залишили без уваги це відео в соціальних мережах, і закликали всіх матерів уважно стежити за своїми дітьми, особливо на вулиці. Безумовно, таких люків на дорогах не повинно бути, однак, матері несуть відповідальність за своїх дітей, і вони повинні застерігати своїх дітей про небезпеку. Подібний пост з'явився в Telegram-каналі "Х**вий Київ".

Скріншот

Нагадаємо, раніше у Харкові в дитячому харчуванні виявили миш'як: шокуючі подробиці.

Також Знай.га писав, що на дитячому майданчику в Одесі покалічилась дитина: "Доведеться лягати під ніж".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що небайдужа сумчанка врятувала дитину від педофіла по дорозі на роботу: "Мужик не хотів відпускати".