Вчинки принца Гаррі і Меган Маркл дратують мільйони людей по всьому світу - і на те є вагома причина. Королівська пара зробила три поїздки за 14 днів на приватних літаках.

Це явно не відповідало їх ролі активних учасників кампанії, яка займається такими актуальними екологічними проблемами, як зміна клімату. Їх вважають лицемірними.

Приватний літак Меган Маркл і принца Гаррі

"Гаррі і Меган, здається, є величезними лицемірами за те, що вони читають нам лекції зі зміни клімату, здійснюючи 3 поїздки за 14 днів на приватних літаках", - сказала Шерон Енн Каммінс-Ройес, бібліотекар, викладач, знавець історії австралійських жінок.

У мережі висловлюють свою критику люди з усього світу. Інші ж користувачі частково стали на захист пари і зазначили, що критикують Меган і принца Гаррі за вчинки проти екології ті ж люди, які самі не думають про довкілля та утилізації відходів.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Меган Маркл звинуватила Букінгемський палац у серйозному злочині.

Як повідомляв Знай. ua, принц Гаррі і Меган Маркл таємно пакують валізи.

Також Знай. ua писав, що дворецький принцеси Діани "здав" головну таємницю Макрл і Гаррі.