У Китаї студентка понад п'ять років жила на 7 гривень в день. Пішла на такі жертви дівчина заради свого хворого брата, якому потрібні були кошти на лікування. Наразі небайдужі люди, які дізналися історію китайської студентки, пожертвували їй майже мільйон юанів.

Як відзначається, цими днями у ЗМІ з'явилася інформація про 24-річну дівчину, яка серйозно недоїдала, намагаючись отримати освіту та підтримати свого хворого брата. Сталося це після того, коли дівчина потрапила до лікарні, адже через недоїдання у неї розпочалися проблеми зі здоров'ям: її зріст - лише 135 см, а вага становила трохи більше 20 кг.

За словами самої Ву Хуаянь, так звати дівчину, вона втратила матір, коли їй було чотири роки, а батько помер, коли вона була у школі. Потім її з братом підтримували бабуся, а згодом дядько та тітка, але вони могли надсилати дітям лише 300 юанів (42 долари, 1 050 грн) щомісяця.

Більшість цих грошей йшла на оплату рахунків за медичні послуги її молодшого брата, який мав проблеми з психічним здоров'ям. Це означало, що студентка могла витрачати лише 2 юані (приблизно 7 грн) на день на себе.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після розголосу, багато людей у ​​соцмережах сказали, що хочуть допомогти пожертвами. Відтак, спільними зусиллями для дівчини назбирали 800 тисяч юанів, а це близько 115 тисяч доларів.

Нагадаємо, у Росії чоловік зарізав ді-джея за "неправильну музику".

Як повідомляв портал Знай.uа, під Вінницею чоловік вбив колегу сокирою і пустився навтьоки.

Також портал Знай.uа писав, що на Львівщині жінка в нетверезому стані вбила малолітню дитину і двох свідків.