У США стався дивний інцидент - місцеві мешканці отримали повідомлення 9-ти місячної давності. Так, людям прийшли SMS з привітаннями до Дня Святого Валентина у 2019 році.

Про це повідомляє видання The Verge.

Як зазначили журналісти, відправники не знали про те, що повідомлення не дійшли до відправників відразу і нічого не робили для повторної відправки. Проблема торкнулася власників iPhone і Android, які користувалися послугами як великих операторів в США зразок T-Mobile і Verizon, так і регіональними провайдерами. На затримку доставки повідомлень також поскаржилися користувачі канадських операторів і Google Voice.

Повідомлення з помилкою, getty images
Повідомлення з помилкою, getty images

Відомо, що оператори проводили оновлення в ніч на 7 листопада та виправили певну проблему, тому повідомлення дійшли до своїх адресатів. Оператори не пояснили, чому повідомлення до Дня Святого Валентина не доставили одразу і що викликало затримку.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У більшості скарг в соцмережах користувачі обговорюють наскільки дивною вийшла ситуація: ті, хто відправив повідомлення, були не в курсі, що вони дійшли тільки зараз, а одержувачі прийняли їх за свіжі листування. Але деякі збій змусив серйозно злякатися — користувачі отримали повідомлення від померлих друзів і знайомих.

"Я тільки що отримав повідомлення з телефону моєї найкращої подруги. Єдина проблема в тому, що вона мертва з лютого", - написав один із користувачів Twitter.

Нагадаємо, що помер космонавт Олексій Леонов: чим запам'ятався дослідник Всесвіту.

Як повідомляв портал Знай.uа, патріот найвищої марки: помер гетьман Українського козацтва Володимир Мулява, вінничани не стримують сліз.

Також портал Знай.uа писав, у Франції загинув молодий заробітчанин з Прикарпаття, все дуже дивно: убиті горем рідні благають про допомогу.