У понеділок, 11 листопада, в російському Санкт-Петербурзі на пивоварному заводі "Балтика" відбувся потужний вибух через прорив тепломережі.

В результаті надзвичайної події постраждали дві людини. Про це пишуть росЗМІ, посилаючись на представників МНС РФ.

Так, очевидці аварії розповіли, що побачили сильний вибух, який призвів до руйнувань. Через це в будівлі заводу вибило скляні вікна. Також у мережі опубліковано відео з місця НП.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Варто відзначити, що навіть після інциденту підприємство не припинило свою роботу. На місці вирішили замість цього організувати оперативний штаб з ліквідації наслідків прориву тепломережі.

Двоє постраждалих від аварії зараз перебувають у лікарні з незначними травмами і ранами. Працівники заводу отримали поранення від уламків скла. Медики повідомляють, що загрози їхньому життю немає.

Нагадаємо, що біля Шулявського шляхопроводу під час заміни інженерних мереж знайшли склад боєприпасів часів Другої світової.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львові сотні людей евакуювали з вокзалу через загрозу теракту.

Також портал Знай.uа писав, що теракт у Києві забрав життя відомого бізнесмена.