У Швеції виявили зв'язок легалізації одностатевих шлюбів та кількістю суїцидів. Виявилося, що жителі Скандинавії майже на половину разів менше накладали на себе руки.

Про це пише The Guardian.

Дослідники Данської науково-дослідного інституту та Стокгольмського університету порівняли показники суїцидів в періоди з 1989 року по 2002 рік і з 2003 року по 2016 рік. Результати показали що, після легалізації одностатевих шлюбів кількість суїцидів у Скандинавії знизилася на 46%.

дослідники
дослідники

Після прийняття законів про захист сексуальних меншин, значно знизилося число суїцидів. У представників нетрадиційної сексуальної орієнтації не виникає почуття стигматизації, відзначили дослідники.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Також вони повідомили, що люди ЛГБТ-спільноти все одно більш схильні до самогубств, ніж гетеросексуали. В одностатевих стосунках загинуло вдвічі більше людей, ніж у різностатевих, за словами дослідників.

Нагадаємо, у Києві банда малоліток побила охоронця: жорстока розправа потрапила на відео.

Як повідомляв Знай.uа, Sonya Kay перекрила вулиці в Києві, вибрик хуліганки зловила камера: "Обожнюю робити це...".

Також Знай.uа писав, Пальчевський розгадав "план Б" Зеленського: Гончарука замінить...